Vineri, 13 mai, în incinta reședinței mitropolitane va avea loc Gala laureaților la proba cu genericul „Biserica neamului nostru”

În data de 13 mai, la orele 14.00 în incinta reședinței mitropolitane va avea loc Gala laureaților la proba cu genericul Biserica neamului nostru, din cadrul Concursului municipal Personalități creștine: virtuți și sfințenie.

Lucrările pentru proba Biserica neamului nostru au fost apreciate de Comisia de specialitate, în componenţa: prof. univ., dr. hab. T. Stăvilă; dr., conf. univ. C. Spînu; lector superior A. Gobjilă.
Elevii care au participat la această probă vor fi menţionați cu diplome pentru activitate rodnică şi dăruire.
Sectorul Sinodal Învăţământ religios şi studii teologice aduce sincere mulţumiri tuturor participanţilor; profesorilor care au îndrumat elevii, realizînd o veritabilă educaţie interdisciplinară; metodiştilor din protopopiate, fără de care nu ar fi fost posibilă desfăşurarea acestui concurs; colegilor noştri din sectoarele sinodale, care ne-au susţinut şi, nu în ultimul rînd, membrilor comisiilor de specialitate care ne-au ajutat să apreciem lucrările elevilor.

Sectorul Sinodal Învăţământ religios şi studii teologice

Sursa: mitropolia.md

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *